TV-serie.dk

Sæson 1

Prison Break

Pilot

Premiere: 29. august 2005
Episode: 101
Sæson: 1  

Michael Scofield, en bygningsingeniør forsøger at røve en bank for at komme ind i Fox River fængslet, hvor hans bror Lincoln Burrows, sigtet for at havet dræbt Vice Præsidentens bror, er blevet dømt til henrettelse. I Fox River, møder Michael en række indsatte, alle spiller en vigtig rolle i hans plan om at befrie hans bror indefra. I mellemtiden, gør agent Kellerman og Hale alt for at sikre at henrettelsen går som planlagt. Lincoln's søn LJ får problemer.

Allen

Premiere: 29. august 2005
Episode: 102
Sæson: 1

Raceoptøjer truer med at bryde løs i fængslet, og Veronica efterforsker Lincolns dokumenter, men Michael forsøger på at få fat i medicin, der skal få ham til at teste positiv med diabetes, så han kan udføre næste del af planen.

Cell Test

Premiere: 5. september 2005
Episode: 103
Sæson: 1

Michael ender ude hvor han ikke kan bunde, da han fortæller Abruzi og Sucre om sin plan. Veronica får fat i noget vigtigt information, og Lincoln overvejer, om han skal bede nogle af sine familiemedlemmer overvære sin henrettelse. Sucre beder om at blive forflyttet. Michael får en ny cellekammerat Haywire.

Cute Poison

Premiere: 12. september 2005
Episode: 104
Sæson: 1

Veronica fortsætter med at opdage nye informationer angående Lincoln's sag, hun beslutter at arbejde fuldtid på sagen. Da ingen ønsker at hjælpe hende, tilbyder Nick Savrinn hans ekspertise og de 2 besøger Lincoln. 

English, Fitz or Percy

Premiere: 19. september 2005
Episode: 105
Sæson: 1

Kellermann og Hale arbejder på at få Michael overflyttet, men Michael har andre planer. Veronica og Nick undersøger videoen, der sendte Lincoln i fængsel, men der er flere, der vil have fingrene i videoen.

Riots, Drills and the Devil, del 1

Premiere: 26. september 2005
Episode: 106
Sæson: 1

Michael lavet en nedlukning af fængslet ved at ødelægge air conditioning for at hans plan kan blive ført ud i livet uden fejl, men samtidig skaber dette et oprør som giver Sara store problemer. I mellemtiden, forsøger en fange at få Lincoln myrdet.

Riots, Drills and the Devil, del 2

Premiere: 3. oktober 2005
Episode: 107
Sæson: 1

Fængslet er i oprør, mens lejemorderen er efter Lincoln. Samtidig tager Nick og Veronica til Washington for at opspore det anonyme tip, de fik. Michael redder Sarahs liv.

The Old Head

Premiere: 24. oktober 2005
Episode: 108
Sæson: 1

Michael forsøger at finde ud af, hvordan han kan grave en tunnel gennem fangevogternes opholdsrum. Agent Kellermann og Hale forsøger at slå Veronica og Nick ihjel, og T-Bag nægter sig skyldig for mordet på Bob.

Tweener

Premiere: 31. oktober 2005
Episode: 109
Sæson: 1

Flugtplanen hænger i en tynd tråd, da Abruzzi mister status i fængslet. Michael er nødt til at beskytte T-Bags nye 'fangst' og samtidig må han prøve at overtale T-Bag til ikke at afsløre planen til fængselsbetjentene.

Sleight of Hand

Premiere: 7. november 2005
Episode: 110
Sæson: 1

Michael tvinges til overdrage Fibonaccis opholdssted til Philly Falzone. Kellerman og Hale får uventet hjælp i deres søgen efter LJ, som savnes. Veronica og Nick finder nyt bevis i Lincolns drabssag.

And Then There Were 7

Premiere: 14. november 2005
Episode: 111
Sæson: 1

Michael får besøg af hans, hvilket overrasker alle. Hun medbringer hvad ligner et kreditkort men i virkeligheden er noget helt andet. Bellick laver en research om Michaels kone da han synes hun virker bekendt. Michael opdager at hans ur er blevet stjålet af en vagt og han skal bruge en anden fanges hjælp for at få den tilbage. I skoven, bliver Veronica, LJ og Nick truet af Quinn som er opsat på at finde ud af hvem der ellers kender til sandheden.

Odd Man Out

Premiere: 21. november 2005
Episode: 112
Sæson: 1

Da gruppen opdager at de ikke allesammen kan komme over muren beslutter de at rydde T-Bag af vejen. T-Bag har sin egen plan som gør at han ikke skal blive i fængslet. Hans "forsikring", er dog for åbenlys Abruzzi, som tager sagen i egen hånd. Sucre modtager nogle gode nyheder fra Maricruz. Abruzzi's opgave går galt, og han beder Gud om hjælp.

End of the Tunnel

Premiere: 28. november 2005
Episode: 113
Sæson: 1

En blødende Abruzzi bliver transporteret til et hospital. Med Lincoln's henrettelse planlagt til den efterfølgende dag kommer Veronica ud af sit skjul, hun kontakter ham. Kellerman laver det ultimative ofre for at bevare konspirationen hemmelig. Michael leder efter en måde der kan få Lincoln ud af isolation inden hans henrettelse.

The Rat

Premiere: 20. marts 2006
Episode: 114
Sæson: 1

Michael og de andre fanger  forsøger at komme tilbage til deres celler uden at blive opdaget. En vagt bliver mistænkelig da han finder et ødelagt rør. I mellemtiden forsøger Veronica og Nick at få en dommer til at udsætte Lincoln's henrettelse. Sara spøger hendes far, guvernøren om at kigge på Lincoln's sag igen. Michael prøver at udskyde henrettelse ved at pille ved stolens ledningerne.

By the Skin and the Teeth

Premiere: 27. marts 2006
Episode: 115
Sæson: 1

Mens Lincoln sidder i henrettelsesrummet ser han tiltider hans far i tilskuer rummet. Et telefonopkald fra dommer Kessler udskyder henrettelsen. Efter de nye beviser er kommet frem beordre dommerne at Steadman's lig bliver gravet op. Michael laver en ny og mere farlig plan for at komme ud, der bl.a. går ud på at gå igennem gården. Et uheld bringer den nye plan i fare.

Brother's Keeper

Premiere: 3. april 2006
Episode: 116
Sæson: 1

Tilbageblik viser hvad der skete med Lincoln, Sucre, T-Bag og C-Note inden de røg ind i fængslet. Dele af Michael's komplekse plan om at bryde ud er vist Dr. Tancredi kigger tilbage på hvordan hun fik job i Fox River Fængslet. 

J-Cat

Premiere: 10. april 2006
Episode: 117
Sæson: 1

Lincoln er bekymret om Michael's helbred mens Michael har problemer med at huske dele af planen over fængslet. Sucre bliver nødt til skjule hullet i vagternes kafferum. Pope forflytter Michael til isolation da han nægter at svare på nogle spørgsmål.

Bluff

Premiere: 17. april 2006
Episode: 118
Sæson: 1

I et forsøg på at genskabe de manglende dele af hans tatovering, får Michael hamselv overført til psykiatrisk afdeling, for at få hjælp af Haywire, han kan dog ikke huske ham. Haywires medicin hindrer ham i huske ting. Sucre og Michaels celle bliver sat på auktion. Gruppen bliver nu nødt til at samle penge ind for at købe cellen.

The Key

Premiere: 24. april 2006
Episode: 119
Sæson: 1

Michael forsøger at få nøglen til sygeafdelingen men bliver nødt til at få hjælp af en gammel kending. Lincoln finder ud af hvem der har kidnappet ham. En anden indsat opdager Michaels flugtplan.

Tonight

Premiere: 1. maj 2006
Episode: 120
Sæson: 1

Westmoreland vil have Michael til at bryde ud tidligere end planlagt, hvilket gør at Bellick kommer et skridt nærmere på at opdage det. Michael skal nu bestemme om han skal involvere Sara i hans plan. Tweener bliver sat på en prøve. Veronica opdager at hendes kollega har en forbindelse til en indsat i Fox River fængslet.

Go

Premiere: 8. maj 2006
Episode: 121
Sæson: 1

Alle er klar til at bryde ud. Veronica og Nick opdager at de nok er blevet for meget involveret. Agent Kellerman hjælper Vice Præsident Reynolds at gøre klar til hendes debat.

Flight

Premiere: 15. maj 2006
Episode: 122
Sæson: 1

Fængselsinspektør Pope og Betjent Bellick begynder en eftersøgning for at fange de undslupne indsatte. Michael og co. bliver nødt til at komme hen til flyvemaskinen i en fart da politiet er lige i hælene på dem. Veronica opdager et stort bevis der kan bevise Lincolns uskyld. Vice Præsidenten er bekymret for at hun mister hendes autoritet.

 

Sæson 1 - Sæson 2 - Sæson 3 - Sæson 4